Hírek

MND. őszi forduló

2013.11.09.

A lazák négy lovasa. + az ötödik (elem. Izé, tápegység, az élő szöveten, tehát TERMINÁTOR)

Hivatalosan befejeztük a szezont. Mindenki megtisztogatta a fegyverét, ki vértől, ki gumimorzsaléktól, és eltette tavaszra, rügyfakadásra. És elment téli álmot aludni. Mikor is, Nagymester Csomós János, a Turulosok ura, és parancsolója, Rikkantott! Ej! Ezasztán azasztán! De nem Kazasztán! Hinnye! Itt vagyon egy megmérettetés! Meri, vagy nem meri kendtek állni a sarat?! Hát mán hogy a fityfenébe ne! Szólotunk erőnek erejével! Ezért kibugyoláltuk kinek mije van, vasat, szárazfát, és nekivágtunk a rengetegnek! Rettentő álatok jöttek sorra! Vérnyúl, veszett őzike, Teflon, izé muflon, vérfarkas, meg egyéb ízeltlábú teremtmény. Sokszor oda sem mertünk nézni úgy lőttünk! Attila bácsi mandinerből alázta a célt. Csomós Jani nem is tett be vesszőt, hogy nehogy megsértsen valakit véletlenül. Bandi csak lazán mint a kazán, gyűrte egymás után a célokat. Lajosbá engem alázott a tízeseivel. Már lassan ott tartottunk, hogy én is török valami ágat, rászerelek egy cipőfűzőt, oszt uccu neki nekivágok, mert nekik jobban megy mint nekem. Én Böszörményi Lacikát akartam másolni, aki olyan laza, hogy félrészegen, csukott szemmel lövi a tízeseket kölcsön íjjal. De ez nem megy még nekem be kell lássam. Szóval nem voltam vagány azzal, hogy a versenyen lőttem be az íjam. Öt cél is elment mire összeállt a kép. Mondjuk sokat segített volna, ha nem úgy kezdem, hogy az ellenkező irányba tekerem a tekerentyűt mint ahogy azt kell! Mászkáltunk föl, meg le, meg le, meg föl. Ide-oda, meg oda-ide. egyszer csak, vége lett. Éppen kezdtem volna megszokni, mire is való az a kis fül az ideg közepén. Na mindegy, mert már induláskor kitöltöttük előre a beíró lapokat, hogy ne zavarjon a verseny közben az adminisztráció! :)

 

Szóval, és tettel! A talán idei utolsó versenyen amin én is részt vettem, (hacsak Jani nem szólít, hogy Kelj fel Lázár!!! De hát én Pisti vagyok?"."$)

 

Nagymester Csomós (három különböző vesszővel jöttem, egyik közelre, másik távolra, harmadik, ha elugrana)János TRLB II. hely
Dr. Hajdu (megy mint a golyó) Lajos TRRB II. hely
Hütter (Mandiner Terminátor)Attila Az adatok titkosak
Somogyi (a nevem veszélyes) András Az adatok titkosak
Nagymester Szabó (mindig van kifogás) István CU I. hely

Nagymester Pór (mindennel lövök, mindenkit megkavarok) Imre Lopakodó üzemmódba kapcsolva járta végig a pályát, lesből tüzelve küzdődte le a célokat. Aztán, sportszerűen maga elé engedte a kicsiket, mert ő már úgy is Nagymester!

 

Ui.: A csatolt képeken feltűnik új tagunk! Zombi Zolika, akit reméljük sokat látunk majd jövőre!


MND. őszi forduló MND. őszi forduló MND. őszi forduló MND. őszi forduló MND. őszi forduló MND. őszi forduló
Képgaléria
 
Facebook

 

18 méteres Íjászpálya

Megnyílt a Keleti Turul Íjászaküzletben a 18 méteres íjászpálya

XVII. Napkor 3D eredmények

XVII. Napkor 3D eredmények

XVI. Napkor eredmények

XVI. Napkor eredmények
Keleti Turul Íjász Egyesület
4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 175.

Vadászíjászat - Pályaíjászat - 3D íjászat