2014 Terem OB Debrecen Hajnalhasadás

Indul a szezon, a csapat kómában, Lőni kellene. Terem OB! Nem a mi terepünk, de miért ne! Három egész edzést szenteltünk a felkészülésre. Voltak kétségek, de mérjük a mérhetőt, különben is nem megy olyan rosszul. Végül is, egyszer kétszer mellé megy, de a többi jó. Szerintünk nem lesz baj. Igazából, Csomin ámulunk. Longbowal 20-22 pontot is összehoz. már azon drukkolunk, hogy hibázzon, mert lassan pontosabban lő, mint mi irányzékkal.

 

Indul a verseny! Két újoncunk is van, drukkolunk nekik, de csak távolról. így is biztos a rosszbaj kerülgeti őket. Rengeteg ismerős, Új, őrült tuti tippek, vadiúj kifogások, (gyöngyszem: verseny közben kilágyult a vesszőm)

 

Nézzük mit hozott össze a kis csapat, meg egy, két „celebünk”
Csomós (slow motion) János II.
Böszörményi (D scope) László V.
Kelemen (mindörökké 3D) Sándor II.
Szabó (kompressziós felsős) István VIII.
Poór (Ironman) Imre II.
Dobos (marós) Ádám V.
Dobosné (leendő Merida díjas) Laczkovszky Dóra III.

 

Drakulálunk az eredményekhez, illetve az eredménytelenségekhez. Egy két rosszindulatú megjegyzés, annak aki megérdemli:

 

Kezdjük rögtön velem: lassan el kellene gondolkodnom azon, hogy ne videó játékokon edzek, meg ne az Archery TV-t nézzem, ahelyett, hogy lőnék. Lehet, hogy segítene az állóképesség tekintetében. Vagy legalább is esélyt adna, hogy ne szívrohammal vigyenek le a pályáról.

 

Csomi bácsi: Úgy gondolom, hosszú elemzés után, hogy ki kellene irtani pár agysejted, mert a legnagyobb ellenséged önmagad vagy. Ha az edzésen nyújtott teljesítményed 90% hoztad volna, 30 ponttal többet lősz. Ideje inni, drogozni, valóságshowkat nézni!!!

 

Böszörményi Lacika: Nyaljál sót, mert nagyon elvertél!

 

Részletes eredmények itt:
http://archerycompetitions.hu/weblap//ifaa-terem-ob-2014-1-2-2014/2191/hun/list-of-registered-participants.archery« Előző: Az évad végén visszalépés az előző oldalra Következő: Az 1% sok szép találathoz segíthet minket! »
Képgaléria
 
Facebook

 

18 méteres Íjászpálya

Megnyílt a Keleti Turul Íjászaküzletben a 18 méteres íjászpálya

XVII. Napkor 3D eredmények

XVII. Napkor 3D eredmények

XVI. Napkor eredmények

XVI. Napkor eredmények
Keleti Turul Íjász Egyesület
4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 175.

Vadászíjászat - Pályaíjászat - 3D íjászat