Hírek

Bükk kupa III. forduló

2013.10.28.

 Végső csapás (színes szélesvásznú magyarul beszélő akciómentes film)
Munkacím: Bűk kupa III. forduló

Végső csapás (színes szélesvásznú magyarul beszélő akciómentes film)
Munkacím: Bűk kupa III. forduló

 

Főbb szerepekben:
Barta Zoltán
Böszörményi László
Csomós János
Dr. Hajdú Lajos
Dávida Róbert
Dávida Marcell
Hütter Attila
Katona József
Somogyi András
Szabó István

 

A Grandiózus effektekkel teletűzdelt filmben a főhősök, érzelmi, és fizikai küzdelme látható egy rendkívüli eseménysorozat kapcsán. A sekély mélységű jelenetek, remekül mutatják, be a főhősök emberfeletti erőfeszítéseit egy hihetetlen, monumentális, csodálatos, és páratlan (hisz háromfordulós) versenysorozat helyezéseiért. A technikai, és vizuális 3D technológiát is felvonultató mestermű, Vágás nélkül, egyetlen látószögből készült, mégis minden részletre kiterjedő élményt nyújtana, ha az operatőr nem felejtette volna el levenni az objektív védő kupakját. Így, két és fél óra komplett sötétséget mutat a film. A hatékonyabb terjesztés érdekében, a Kiadott DVD tokban csak egy leírás található, miszerint kapcsolja ki a televízióját, és a sötét képernyőt nézze két és fél órán keresztül. Így az élmény ugyan az, de kíméltük a környezetet.

 

Ha mégis lenne olyan többsejtű élőlény, akit érdekelne mi is történt 2013. október huszonhatodik napján a Bükk kupa harmadik fordulóján egy kivonatot ismertetnék:

Megérkeztünk.
Lőttünk.
Ettünk.
Maciztunk.
Tapsoltunk.
Reklamáltunk.
Hazajöttünk.

 

E között az események között, nagyjából jól éreztük magunkat. Azért nagyjából, mert mindenkinek más célja volt ezzel a rendezvénylátogatással. Böszörményi Lacit és Szabó Istvánt az életművük kiteljesedése hajtotta, egy újabb megmérettetésen. Mindkettőjüknek a nyitott volt a dobogó mindhárom foka. A verseny eredményén múlott, milyen helyet foglalhatnak el a hallhatatlanság ösvényén. Csomós Jancsi, csak a Dicsőségben jött fürdeni, mert két I. helyezésével, borítékolta győzelmét. Dávida Marcell első komolyabb megmérettetését jelentette a verseny.

 

Barta Zoli, Katona Joci, Somogyi Bandi az év utolsó napfényes őszi íjászrendezvényén búcsúztatták az idényt.

 

Dávida Robi kísérte a fiát. Persze igyekezett előkelő helyezést szerezni fegyvertársai előtt is. De a gyerekszáj mindennél erősebb. „Apa! Egerben még tudtál lőni!?” Talán ez a szép az apaságban?!

 

A két kiskorú versenyzőnk: Dr Hajdú Lajos, és Hütter Attila „bácsik” Tarolni jöttek, mint már annyiszor. Lajosbá figyelmét ezúton is szeretnénk felhívni, hogy nem kell bizonyítania senkinek sem. Tudjuk, hogy ő terminátor! Az, hogy törött bordáival szökell egyik fatuskóról a másikra, és közben nyilazza a célokat, minket arra ösztönöz, hogy hagyunk fel ezzel a sporttal, mert mi nem vagyunk ilyen kemények.

 

A versenyről egy szót sem ejtenék. Az élmény nem leírható, bensőséges érzések sorozata. A férfiak nem beszélnek ilyenekről. Tehát, összegezném két férfi beszélgetését egy ilyen versenyről. „Jó volt a verseny?” „Jó volt!” Na ezért nem részletezném.

 

A „S” macizásról, csak annyit, hogy a reklámszünetben befogtunk egy veszélyeztetett jegesmedvét, és hazaszállítás céljából elrejtettük a kocsi rakterében. Ez egy jól kifejlett példány. Jövőre találkozhattok vele a versenyeinken!

 

Az eredmények:
Bartha (pusztai szeles) Zoltán PBHB VIII. hely
Böszörményi (nem izzadok, nem dolgozok) László HU I. hely
Csomós (nincsen vesszőm) János TRLB II. hely
Dr. Hajdú (Terminátor II.) Lajos TRRB I.hely
Dávida (sportember) Róbert TRRB X. hely
Dávida (alázom az apámat) Marcell Mini TRRB II. hely
Hütter (terminátor) Attila I. Hely
Katona (hitman) József VIII. hely
Somogyi (demon Hunter) András XVIII. hely
Szabó (ez a rezgéscsillapító!) István CU II. hely

 

Bükk kupa összesítő. Egyesületünk tagjai a Következő eredményeket érték el:
Böszörményi (Új ideggel lövök, majd verseny közben beállítom!) László HU I. hely
Nagymester Csomós (hol tudnék valami kész vesszőt venni?) János TR-LB I. hely
Dávida (Legolas) Marcell Mini TR-RB III. hely
Nagymester Szabó (ha nem jött volna Gondán Gyuri) István Felnőtt CU II. hely


Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló Bükk kupa III. forduló
Képgaléria
 
Facebook

 

18 méteres Íjászpálya

Megnyílt a Keleti Turul Íjászaküzletben a 18 méteres íjászpálya

XVII. Napkor 3D eredmények

XVII. Napkor 3D eredmények

XVI. Napkor eredmények

XVI. Napkor eredmények
Keleti Turul Íjász Egyesület
4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 175.

Vadászíjászat - Pályaíjászat - 3D íjászat