Hírek

IX. Napkor 3D verseny jószág állománya

2013.09.04.

A szeptember 7. én megrendezendő IX. Napkor 3D verseny, jószág állománya, az őszi „zsongás” jegyében, plasztikai műtétek során esett át.  

Valószínűleg a Castingra készülnek, melynek tétje: ki juthat ki majd a versenyre. Egyelőre, más, értelmes magyarázatot nem találtunk a rengeteg arcfelvarrás, pigment pótlás, Orr plasztika, bunda csere beavatkozásra. Bár nem túl értelmes cél, hogy valaki azért versengjen, hogy hátha kiválasztják arra, hogy lelövik. J Mondjuk, lehet ez egy tiltakozás is, a rideg tartási körülmények miatt. Talán kevés a takarmány, amit szétosztunk. Egyesek mégis hajlanak rá, hogy ez csak a szexről szól. Akár, hogy is, alább megosztanánk egy két indulóról készült képet, melyek esélyesek, hogy kivégezhetőek lesznek 7. én!
 


 IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya  IX. Napkor 3D verseny jószág állománya
Képgaléria
 
Facebook

 

18 méteres Íjászpálya

Megnyílt a Keleti Turul Íjászaküzletben a 18 méteres íjászpálya

XVII. Napkor 3D eredmények

XVII. Napkor 3D eredmények

XVI. Napkor eredmények

XVI. Napkor eredmények
Keleti Turul Íjász Egyesület
4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes u. 175.

Vadászíjászat - Pályaíjászat - 3D íjászat